illusion banner 1

Offimac is een dochter van de solide familieholding The CC Group

 

The CC Group is een holdingbedrijf met sterke operationele dochters. En Offimac is ons oudste dochterbedrijf waarop we heel fier zijn. Dus zetten we deze dochterfirma ook graag in de kijker op deze site.

Want Offimac is al meer dan 40 jaar actief in het ontwikkelen van software voor branches. Sinds 1996 vertaalt zij die sectorkennis in oplossingen op basis van Microsoft Dynamics, toen deze nog Navision software heette. Maar vandaag heet dit platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het is een zeer betrouwbare bedrijfssoftware van Microsoft die in 195 landen verkocht wordt en meer dan 160.000 bedrijfsklanten heeft. En Offimac is 1 van de eerste implementatiepartners van deze Microsoft software in Belgiƫ.

Wat Offimac ook sterk maakt is dat zij over veel kant-en-klare sectorspecifieke software voor Business Central beschikt. Zodat klanten snel opgestart zijn. En ook in de toekomst verzekerd zijn van updates. Daarnaast wordt gewerkt volgens ISO:9001 voor het bouwen, implementeren en ondersteunen van software. En bovendien zijn de Dynamics-oplossingen van Offimac door Microsoft getest en gecertificeerd. Wat bewijst dat het ook volgens Microsoft topkwaliteit is.

Kortom: Offimac is een ervaren firma waarmee u succesvol kunt samenwerken voor ICT en bedrijfssoftware.

N

40 jaar ervaring

N

Sectorspecifieke oplossingen

N

ISO:9001

N

Microsoft certificaties

N

Professioneel

N

Internationaal

 

Internationale samenwerking en distributie in 25 landen

 

Naast activiteiten in Belgiƫ is Offimac ook internationaal actief. Want Offimac is lid van QBS Group, het grootste netwerk van Microsoft Dynamics partners wereldwijd met meer dan 800 partners in 25 landen. Op die manier deelt Offimac kennis, kunde en kosten. Maar vooral ook: via QBS kan Offimac verticale oplossingen internationaal verkopen en implementeren. Dus hebt u ook filialen in het buitenland? Of hebt u plannen voor het buitenland? Dan is Offimac zeker ook een interessante partner om mee samen te werken!

 

Ontdek meer over QBS op qbsgroup.com.

illusion-qbs