Wat joggen en bedrijfssoftware implementeren gemeen hebben

Door Raf Kinet
Op 30 mrt 2023
“Huh?” Ik hoor het je luidop denken. Toch durf ik als fervente jogger beweren dat er verschillende parallellen lopen tussen mijn hobby en beroep. Want alle begin is moeilijk, maar soms moet je gewoon dúrven. Hieronder som ik 5 gelijkenissen op tussen joggen en het implementeren van bedrijfssoftware.

5 juni 1992: een datum die in mijn geheugen gegrift staat. De reden daarvoor? Het is de eerste dag dat ik m’n loopschoenen aantrok en een paar kilometer ging malen op een nabijgelegen bospad. Hartslag 180, mijn rug nat van het zweet … En dan wist ik nog niet dat ik de rest van de week krom ging lopen van de spierpijn. Maar ik besefte: alle begin is moeilijk. Een levensles die ook geldt voor mijn professionele parcours. Want wij helpen we bedrijven al 40 jaar bij het digitaliseren van allerlei processen. Soms een sprint, vaak een marathon. Maar voor beiden geldt: hoe vaker je het doet, hoe beter het gaat.

Meer lezen?

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.