Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

ODOO APPS VOOR SPECIFIEKE DOELEN

Heb je een specifiek proces of probleem in jouw organisatie dat je wil automatiseren?
Denk je hiervoor aan 1 of meerdere apps?
En heb je hiervoor al eens gekeken naar Odoo apps voor jouw bedrijf?

Vandaaag is het voor elke organisatie essentieel om de juiste apps en software te hebben die helpt bij het beheren en stroomlijnen van de bedrijfsactiviteiten. Een dergelijke oplossing die steeds populairder wordt, zijn Odoo apps. Odoo is een van oorsprong Belgisch open-source softwarepakket dat een breed scala aan bedrijfsbeheerapplicaties biedt, waaronder CRM, boekhouding, voorraadbeheer, projectmanagement en meer.

Het interessante aan de Odoo apps is dat je kan begin met een eerste gratis app. En dat je vervolgens kan uitbreiden naar meer apps of toepassingen. Zowel binnen Odoo als naar andere aspecten van ICT als je wil.

Wil je snel van start gaan en snel resultaten boeken? Kies dan voor onze quick win aanpak met 1 of enkele Odoo apps. Met deze aanpak vertrekken we van de standaard apps die we voor jouw bedrijf gebruiksklaar maken en inrichten, zodat je snel operationeel bent. De voordelen van deze aanpak zijn:

  • Snelle implementatie en opstart
  • Gebruiksvriendelijk
  • Beperkt budget, beperkt risico
  • Doorgroeien kan op jouw tempo

Dus heb je een idee over hoe een app jouw bedrijf zou kunnen helpen? Geef ons een seintje om er samen met jou over te praten!

ER ZIJN ZEER VEEL ODOO APPS, EN DE EERSTE IS GRATIS ZELFS

Het softwarepakket is opgebouwd uit verschillende modules, elk met specifieke functionaliteiten. Dit betekent dat we Odoo kunnen aanpassen aan specifieke behoeften door alleen de modules te installeren die jij nodig hebt. Of het nu gaat om het beheren van verkoop- en marketingactiviteiten, het automatiseren van HR-processen of het verbeteren van de logistiek en voorraadbeheer, Odoo biedt modules die aan deze eisen voldoen. En bovendien kunnen nieuwe modules worden toegevoegd naarmate jouw bedrijf groeit of nieuwe behoeften ontstaan. Want deze software is schaalbaar en flexibel.

Een ander belangrijk voordeel van Odoo is de gebruiksvriendelijkheid. De software heeft een intuïtieve gebruikersinterface die gemakkelijk te begrijpen is, zelfs voor mensen zonder technische achtergrond. En dit betekent dat medewerkers snel kunnen wennen aan de software en efficiënt kunnen werken zonder uitgebreide training. Bovendien maakt Odoo gebruik van moderne technologieën. En het biedt een responsieve interface die kan worden gebruikt op verschillende apparaten, waaronder desktops, laptops, tablets en smartphones. Want dit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt. 

Ontdek hier enkele van de vele mogelijke apps:

VOORDELEN VAN DE ODOO APPS EN SOFTWARE 

Odoo is een krachtige en uitgebreide bedrijfsbeheeroplossing die bedrijven helpt bij het beheren van verschillende aspecten van hun activiteiten. Met zijn modulariteit, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteiten stelt Odoo bedrijven in staat om efficiënter te werken, klantrelaties te verbeteren, financiën te beheren en projecten effectiever te beheren. Als open-source software biedt Odoo ook de vrijheid en flexibiliteit om aan te passen aan specifieke bedrijfsbehoeften. Het is geen verrassing dat Odoo steeds populairder wordt en wereldwijd door veel bedrijven wordt gebruikt als hun voorkeursoplossing voor bedrijfsbeheer.

Als open-source software is Odoo vrij beschikbaar en kan het door ons worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Dit biedt jou de vrijheid en flexibiliteit om de software aan te passen en uit te breiden volgens je eigen vereisten. Bovendien stimuleert het open-source karakter een actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die voortdurend werken aan het verbeteren en uitbreiden van de functionaliteiten van Odoo.

Ontdek hier enkele van de voordelen van deze CRM en ERP software voor jouw bedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Aanpasbaar

R

Marktleider

R

De 1ste app is gratis

R

Mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Veel apps beschikbaar

WAT KOST DEZE ODOO SOFTWARE? 

Odoo heeft een vrij eenvoudige prijsstelling, in 3 categoriën. Je kan beginnen met een eerste gratis app, en vervolgens verder opschalen naarmate je meer apps wil gebruiken. Wil je toch ook wat specifiek maatwerk voor jouw bedrijf hebben kan je naar de gepersonaliseerde versie gaan.

Ontdek hier de verschillende prijsgroepen voor deze software:

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE ANDERE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

GECONTACTEERD WORDEN?